Кепа хатӀ цхьа барам боцуш нисйе бӀаьра

{{ДӀа ма яккхийша категори}}

Кепа хатӀ барамца нисйе бӀаьра

{{ДӀа ма яккхийша категори|дешни йаззамаш}}
{{ДӀа ма яккхийша категори|[[Википеди:Дешнийн|дешни йаззамаш]]}}